Σε πτωτική πορεία τα καύσιμα: Στην πρώτη 5αδα με τις πιο φθηνές χώρες στην Ευρώπη η Κύπρος – Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια

Σε πτωτική πορεία τα καύσιμα: Στην πρώτη 5αδα με τις πιο φθηνές χώρες στην Ευρώπη η Κύπρος – Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια

Σε πτωτική πορεία βρίσκονται όλα τα καύσιμα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Διευθυντή της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτών, Κωνσταντίνου Καραγιώργη στο ThemaOnline.

«Τα καύσιμα ήταν σε μία πτωτική πορεία και εξακολουθούν ακόμα να είναι», είπε συγκεκριμένα.

Τα δεδομένα φαίνεται να δείχνουν πως είτε θα σταθεροποιηθούν στις ήδη υπάρχουσες τιμές είτε μπορεί να δούμε και κάποιες μειώσεις, κάτι το οποίο εξαρτάται από τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή την περίοδο όπως για παράδειγμα με τους Χούθι.

Ο κύριος Καραγιώργης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η Κύπρος είναι η τέταρτη πιο φθηνή χώρα στην Ευρώπη στη βενζίνη 95 και στο πετρέλαιο κίνησης, ενώ κατέχει την 10η θέση για το πετρέλαιο θέρμανσης»

Το ThemaOnline έψαξε και βρήκε τόσο τα φθηνότερα όσο και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια.

Δείτε αναλυτικά:

Αμόλυβδη 95

Μέση Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,337

Φθηνότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,299

Ακριβότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,399

 

Τα φθηνότερα:

 

 

Τα ακριβότερα:

 

 

Αμόλυβδη 98

Μέση Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,412

Φθηνότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,355

Ακριβότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,595

 

Τα φθηνότερα:

 

 

Τα ακριβότερα:

 

 

Πετρέλαιο Κίνησης

Μέση Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,449

Φθηνότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,363

Ακριβότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,529

 

 

Τα φθηνότερα:

 

 

Τα ακριβότερα:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE