ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Ολονύχτια η κατάθεση του 50χρονου κρεοπώλη - «Ενδεχομένως να ασκηθεί σήμερα ποινική δίωξη»

Μεσολόγγι: Ολονύχτια η κατάθεση του 50χρονου κρεοπώλη - «Ενδεχομένως να ασκηθεί σήμερα ποινική δίωξη»

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς 14 ημέρες μετά κανένα ίχνος του δεν έχει εντοπιστεί.

Την ώρα που η οικογένεια του 31χρονουείναι πλέον σίγουρη ότι ο άνθρωπός της έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, ο 50χρονος κρεοπώλης κλήθηκε χθες Τετάρτη να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και διευκρινίσεις σε ερωτήσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, ο 50χρονος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ιάκωβο Μπαλτά, πέρασε όλη τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα, καθώς η κατάθεσή του συνεχίζεται, μέχρι και σήμερα το πρωί.

Μιλώντας νωρίτερα το πρωί στον ΑΝΤ1 ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, είπε ότι σήμερα δεν αποκλείεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης κατά του κρεοπώλη.

«Ενδεχομένως να ασκηθεί σήμερα ποινική δίωξη», είπε χαρακτηριστικά.

 Όπως είπε ο κ.Τσούκαλης, από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών μεταξύ του αγνοούμενου και του κρεοπώλη, προκύπτει ότι ο 50χρονος «έχει τσακωθεί με την αλήθεια και λέει ψέμματα». Ειδικότερα, αν και ο κρεοπώλης είχε πει πως τον κάλεσε ο 31χρονος για να τον μεταφέρει στο σημείο που είχε ραντεβού για κυνήγι, διαπιστώθηκε πως συνέβη το αντίστροφο. Τηλεφώνησε εκείνος στον Μπάμπη και του ζήτησε να συναντηθούν. Κάτι που έγινε λίγες ώρες αργότερα.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του 31χρονου κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση εναντίον του κρεοπώλη.

Στο μεταξύ, τα πρόσωπα «κλειδιά» μαζί με τον αγνοούμενο Μπάμπη στο Μεσολόγγι είναι πέντε. Ο 50χρονος κρεοπώλης που βρίσκεται διαρκώς στο κάδρο της μεγάλης έρευνας, ο 36χρονος φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Να σημειωθεί ότι και οι πέντε έχουν δεχθεί ερωτήσεις για την εξαφάνιση του 31χρονου, με τους αστυνομικούς να αξιολογούν τις απαντήσεις, σε αντιδιαστολή με τα στοιχεία που κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top