Ρίψη κροτίδας: Αυτός είναι ο λόγος που αφέθηκε ελεύθερος ο 22χρονος χωρίς να κατηγορηθεί

Ρίψη κροτίδας: Αυτός είναι ο λόγος που αφέθηκε ελεύθερος ο 22χρονος χωρίς να κατηγορηθεί

Δεν ήταν λάθος πρόσωπο ο καταζητούμενος για τη ρίψη κροτίδας στο Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ, που προκάλεσε τον τραυματισμό ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας, διευκρινίζει η Αστυνομία.

Ο 22χρονος συλληφθείς που αφέθηκε ελεύθερος πρόκειται για συγγενή του καταζητούμενου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι ο 22χρονος πρόβαλε κάποιους χειρισμούς, οι οποίοι καθηκόντως διερευνήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν το πρόσωπο το οποίο εμπλέκεται.

«Είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση, γιατί φαίνεται στενό του συγγενικό πρόσωπο ότι είναι το άτομο αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλές ομοιότητες με τον 22χρονο», τόνισε ο Χρίστος Ανδρέου.

Κατέληξε αναφέροντας πως γίνονται έρευνες ώστε να εξασφαλιστούν μαρτυρίες και να καταλήξουν στο σωστό πρόσωπο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE