Έχουν κολλήσει όλοι - Οι χρήστες του Netflix έχουν ξετρελαθεί από τη νέα ταινία δράσης - Βίντεο
06.02.2024 - 08:42
Oι χρήστες του Netflix γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μια νέα «τρομερή» ταινία δράσης, η οποία, όπως λένε, δεν έχει ούτε μια βαρετή σκηνή.
Οι θεατές έχουν εντυπωσιαστεί από μια νέα ταινία του Netflix, με αρκετούς να της βάζουν 10/10. Η δυστοπική ταινία δράσης διαδραματίζεται στη Νότια Κορέα, όπου ένας ισχυρός σεισμός έχει μετατρέψει τη Σεούλ σε μια χώρα με απόλυτη ανομία.
Μια σύνοψη του Netflix εξηγεί ότι η ταινία διαδραματίζεται τρία χρόνια μετά από έναν δυνατό σεισμό που «διέλυσε» τη Σεούλ, μετατρέποντάς την σε μια απέραντη έρημο. «Πολλοί επιζώντες ζουν τώρα στην περιοχή Bus District, όπου δεν υπάρχει πόσιμο νερό, δεν υπάρχουν νόμοι, κακοποιοί και συμμορίες παρενοχλούν τους κατοίκους και τεράστιοι κροκόδειλοι περιφέρονται ανενόχλητοι μέσα στην πόλη. Ο Ναμ Σαν (Ντον Λι), ένας κυνηγός, σκοτώνει τα θανατηφόρα ερπετά για να ταΐσει τους χωρικούς, οι οποίοι προσφέρουν ότι έχουν ως αντάλλαγμα. O ίδιος κυνηγός αναλαμβάνει δράση για να σώσει έναν έφηβο που έχει απαχθεί από έναν τρελό γιατρό» αναφέρει η σύνοψη της πλατφόρμας.
Η ταινία Badland Hunters, η οποία αποτελεί συνέχεια της Concrete Utopia, κυκλοφόρησε στο Netflix τον περασμένο μήνα και έκτοτε έχει κερδίσει μια θέση στη λίστα με τις ταινίες με τις περισσότερες προβολές, καθώς και μια στρατιά θαυμαστών.
Εν τω μεταξύ, η ταινία διαθέτει ένα αξιοσέβαστο 73% στο Tomatometer του Rotten Tomatoes.
Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.