ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα δωρεάν προγράμματα σύγχρονων επαγγελματικών δεξιοτήτων από το Κέντρο Παραγωγικότητας

Νέα δωρεάν προγράμματα σύγχρονων επαγγελματικών δεξιοτήτων από το Κέντρο Παραγωγικότητας

Ο κόσμος αλλάζει και το Κέντρο Παραγωγικότητας φροντίζει για την αναβάθμιση της εργασίας μας και τον πολλαπλασιασμό των προοπτικών μας.

Το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) ανακοίνωσε μια σειρά σύγχρονων δωρεάν επαγγελματικών προγραμμάτων στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτικής Συνοχής ΘΑλΕΙΑ 2021-27 με τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ. Με μήνυμα “Ο κόσμος αλλάζει. Μαθαίνουμε & εξελισσόμαστε επαγγελματικά”, το ΚΕΠΑ προσκαλεί το κοινό στα δωρεάν μαθήματα για την εξέλιξη και την απόκτηση όλων των σύγχρονων δεξιοτήτων που θα τους βοηθήσουν να παραμείνουν επίκαιροι και ανταγωνιστικοί.

Τα θέματα των προγραμμάτων αφορούν τις πιο σημαντικές πτυχές της σύγχρονης επαγγελματικής κουλτούρας, όπως την Πράσινη Ανάπτυξη και το Περιβάλλον, τις Ψηφιακές Δεξιότητες, την Ασφάλεια & Υγεία στην Εργασία και την Ποιότητα.

Το Κέντρο Παραγωγικότητας δίνει στους συμμετέχοντες και στις συμμετέχουσες πολλές επιλογές για την παρακολούθηση των νέων προγραμμάτων του, όπως με φυσική παρουσία, εξ αποστάσεως σε εικονική τάξη μέσω διαδικτύου ή με ασύγχρονα μαθήματα μέσω πλατφόρμας ηλεκτρονικής μάθησης στον χρόνο που εξυπηρετεί κάθε συμμετέχοντα.

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες και να κάνουν άμεσα εγγραφή στην ιστοσελίδα cyos.gov.cy

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top