Συντονισμός για αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων στη συνάντηση ΠτΔ - Αιγύπτιου ΥΠΕΞ

Συντονισμός για αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων στη συνάντηση ΠτΔ - Αιγύπτιου ΥΠΕΞ

Για στενό συντονισμό για την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων, έκανε λόγο ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου μετά τη συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών της χώρας Σάμεχ Σούκρι με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο κ. Σούκρι βρίσκεται στην Κύπρο έπειτα από πρόσκληση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο Εκπρόσωπος του αιγυπτιακού Υπουργείου Εξωτερικών αναφέρθηκε σε «ιστορική φιλία» μεταξύ των δύο μκρατών και «συνεργασία πολλαπλών πλαισίων με βάση κοινά οράματα και συμφέροντα».

Επίσης μίλησε για τον «στενό συντονισμό για την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

LIVE: Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ολοκληρώθηκε η τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου που άρχισε στις 9:00 το πρωί, μετά τις αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής. Θα ακολουθήσουν οι τελετές παράδοσης/παραλαβής των Υπουργείων.

BEST OF TOTHEMAONLINE