ΕΛΛΑΔΑ

Λαύριο: 33χρονος ασελγούσε στην 13χρονη θετή του κόρη - Περίμενε να φεύγει η μητέρα της από το σπίτι

Λαύριο: 33χρονος ασελγούσε στην 13χρονη θετή του κόρη - Περίμενε να φεύγει η μητέρα της από το σπίτι

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ένας 33χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη γιατί φέρεται να ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του της οποίας ήταν πατριός.

Συγκεκριμένα η φρικτή κακοποίηση της ανήλικης έλαβε χώρα στην Εύβοια με τον άνδρα να εκμεταλλεύεται την απουσία της συζύγου του προκειμένου κατά διαστήματα να της επιτίθεται σεξουαλικά και να ασελγεί σε αυτήν.

Οι κακοποιήσεις σύμφωνα με τις πληροφορίες έλαβαν χώρα από 30-06-2022 έως 24-12-2022 και ιδίως κατά τους μήνες Αύγουστο - Σεπτέμβριο του 2022, καθώς και κατά το μετέπειτα διάστημα που διέμεναν στο Λαύριο Αττικής, ήτοι από 24- 12-2022 έως 16-05-2023.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών απ’ όπου ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη και ακολούθως παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 30ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ’ όπου και εκδόθηκε το ανωτέρω Ένταλμα Σύλληψης.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών/ Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων και εν συνεχεία στον αρμόδιο Ανακριτή για την εκτέλεση του εντάλματος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top