Πανικός σε γυμναστήριο στη Λάρνακα: Άνδρας μπούκαρε στο κτίριο και έθεσε φωτιά - Έτρεχαν να ξεφύγουν

Πανικός σε γυμναστήριο στη Λάρνακα: Άνδρας μπούκαρε στο κτίριο και έθεσε φωτιά - Έτρεχαν να ξεφύγουν

Ο κακός χαμός προκλήθηκε σε γυμναστήριο στη Λάρνακα, όταν άντρας εισβάλλει στο κτίριο και θέτει φωτιά.

Κατά την διάρκεια που σημειώθηκε το περιστατικό υπήρχαν άτομα εντός του γυμναστηρίου, με αποτέλεσμα να τρέχουν να ξεφύγουν και να προκληθεί πανικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο νωρίτερα, ο συγκεκριμένος άνδρας μπούκαρε και σε άλλο γυμναστήριο, της ίδιας επαρχίας όπου επιτέθηκε σε γυναίκα, τραυματίζοντας την ελαφρά.

Μάλιστα, ο άνδρας προσπάθησε και στις δύο περιπτώσεις να βάλει φωτιά με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Ο άντρας συνελήφθη από τις Αρχές και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, αφού γιατρός που τον εξέτασε έκρινε ότι έχριζε νοσηλείας.

Εκδόθηκε παράλληλα ένταλμα σύλληψής του για πρόκληση κακόβουλης ζημιάς, επίθεση σε άτομο και απόπειρα για εμπρησμό. Το ένταλμα δεν έχει εκτελεστεί καθώς ο άνδρας βρίσκεται υπό νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE