Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στα Εξάρχεια - Ο σύντροφός της τηλεφώνησε στην Αστυνομία - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στα Εξάρχεια - Ο σύντροφός της τηλεφώνησε στην Αστυνομία - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Ένας άνδρας τηλεφώνησε στις αρχές ενημερώνοντας ότι η σύντροφός του βρέθηκε νεκρή σε σπίτι στα Εξάρχεια.

Οι πρώτες πληροφορίες για τη νεκρή γυναίκα στα Εξάρχεια αναφέρουν ότι βρέθηκε με κομμένες τις φλέβες της ενώ ο άνδρας που τηλεφώνησε επιχείρησε και αυτός να κάνει το ίδιο.

Ο 57χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τηλεφώνησε το μεσημέρι στην ΕΛΑΣ από την οδό Κομνηνών στα Εξάρχεια και είπε «Ελάτε είναι νεκρή η γυναίκα μου».

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ενώ δεν αποκλείεται το ζευγάρι να είχε αποφασίσει να κάνει μαζί απόπειρα αυτοκτονίας. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE