ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλεκτός του ΔΗΣΥ για τον Δήμο Αμμοχώστου ο Αντρέας Βραχίμης - «Η πόλη δεν πρέπει να χαθεί»

Εκλεκτός του ΔΗΣΥ για τον Δήμο Αμμοχώστου ο Αντρέας Βραχίμης - «Η πόλη δεν πρέπει να χαθεί»

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Αντρέας Βραχίμης είναι η επιλογή του ΔΗΣΥ για τον Δήμο Αμμοχώστου.

Όπως αναφέρει ο ΔΗΣΥ «στο πρόσωπο του κ. Βραχίμη συγκεντρώνονται όλα τα αναγκαία κριτήρια και προσόντα που χρειάζονται για διεκδίκηση της πόλης της Αμμοχώστου.

Η εμπειρία αλλά και οι προσωπικές μάχες που έδωσε μέχρι σήμερα είναι οι βάσεις για τους σωστούς χειρισμούς και την ορθή προσέγγιση σε ότι αφορά  στο πολύ ευαίσθητο και πολύ σημαντικό ζήτημα της Αμμοχώστου.

Στηρίζουμε μια υποψηφιότητα για την οποία πιστεύουμε πως θα παλέψει γνήσια για την Αμμόχωστο, όπως άλλωστε έκανε μέχρι σήμερα, για να δοθεί το Βαρώσι πίσω στους νόμιμους ιδιοκτήτες του.

Για τον ΔΗΣΥ η Αμμόχωστος δεν είναι απλώς ένα σύνθημα. Στηρίζουμε τον Αντρέα Βραχίμη, μια προσωπικότητα που μπορεί να εμπνεύσει τους Αμμοχωστιανούς, να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να διεκδικούν με όλες τις δυνάμεις που τους ενώνουν, για επιστροφή στην αγαπημένη τους πόλη.

Η Αμμόχωστος δεν πρέπει να χαθεί. Αντίθετα πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για τη συνολική λύση και τη λύτρωση της Κύπρου μας από τα δεινά που επέφερε η εισβολή και τους κινδύνους από τη συνεχιζόμενη κατοχή».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top