ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλεκτός του ΔΗΣΥ για τον Δήμο Αμμοχώστου ο Αντρέας Βραχίμης - «Η πόλη δεν πρέπει να χαθεί»

Εκλεκτός του ΔΗΣΥ για τον Δήμο Αμμοχώστου ο Αντρέας Βραχίμης - «Η πόλη δεν πρέπει να χαθεί»

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Αντρέας Βραχίμης είναι η επιλογή του ΔΗΣΥ για τον Δήμο Αμμοχώστου.

Όπως αναφέρει ο ΔΗΣΥ «στο πρόσωπο του κ. Βραχίμη συγκεντρώνονται όλα τα αναγκαία κριτήρια και προσόντα που χρειάζονται για διεκδίκηση της πόλης της Αμμοχώστου.

Η εμπειρία αλλά και οι προσωπικές μάχες που έδωσε μέχρι σήμερα είναι οι βάσεις για τους σωστούς χειρισμούς και την ορθή προσέγγιση σε ότι αφορά  στο πολύ ευαίσθητο και πολύ σημαντικό ζήτημα της Αμμοχώστου.

Στηρίζουμε μια υποψηφιότητα για την οποία πιστεύουμε πως θα παλέψει γνήσια για την Αμμόχωστο, όπως άλλωστε έκανε μέχρι σήμερα, για να δοθεί το Βαρώσι πίσω στους νόμιμους ιδιοκτήτες του.

Για τον ΔΗΣΥ η Αμμόχωστος δεν είναι απλώς ένα σύνθημα. Στηρίζουμε τον Αντρέα Βραχίμη, μια προσωπικότητα που μπορεί να εμπνεύσει τους Αμμοχωστιανούς, να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να διεκδικούν με όλες τις δυνάμεις που τους ενώνουν, για επιστροφή στην αγαπημένη τους πόλη.

Η Αμμόχωστος δεν πρέπει να χαθεί. Αντίθετα πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για τη συνολική λύση και τη λύτρωση της Κύπρου μας από τα δεινά που επέφερε η εισβολή και τους κινδύνους από τη συνεχιζόμενη κατοχή».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιώνΑυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top