Έτρεχαν οι Παφίτες - 67 οδηγοί πιάστηκαν να υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας

Έτρεχαν οι Παφίτες - 67 οδηγοί πιάστηκαν να υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας

Μέλη της Τροχαίας Πάφου, σε συνεργασία με μέλη της Αστυνομίας που υπηρετούν σε σταθμούς της υπαίθρου, διενήργησαν επιχείρηση στο δευτερεύον οδικό δίκτυο Πάφου την Τετάρτη, στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 147 τροχαίες καταγγελίες, με τις περισσότερες να αφορούν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας κατά την οδήγηση, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Στην επιχείρηση, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ.Νικολάου, που διενεργήθηκε από τις 07:30 μέχρι τις 18:00, έγιναν ανακοπές και ελέγχοι σε αρκετά σημεία κατά κύριο λόγο στην ύπαιθρο με σκοπό την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων, πάταξη της νεανικής παραβατικότητας όσον αφορά τροχαία αδικήματα αλλά και εντοπισμό οδηγών που παραβιάζουν κανονισμούς του νόμου του περί τροχαίας.

Συνολικά στο πλαίσιο της εκστρατείας προέκυψαν συνέχισε ο κ. Νικολάου 147 τροχαίες καταγγελίες εκ των οποίων οι 67 αφορούν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και 12 αφορούν τη μη χρήση ζώνη ασφαλείας. Εξάλλου 7 οδηγοί καταγγέλθηκαν για χρήση κινητού τηλεφώνου, 8 οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν χωρίς ασφαλιστική κάλυψη και 5 χωρίς άδεια οδηγού.

Οι υπόλοιπες καταγγελίες αφορούσαν άλλες τροχαίες παραβάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE