Στήριξη υποψηφιότητας Γ.Αρμεύτη για Δημαρχία Λ/σου από 100 προσωπικότητες

Στήριξη υποψηφιότητας Γ.Αρμεύτη για Δημαρχία Λ/σου από 100 προσωπικότητες

Την υποστήριξή τους προς την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιάννη Αρμεύτη για τη Δημαρχία της Λεμεσού δηλώνουν δημοσίως άλλες 100 προσωπικότητες της πόλης, αναφέρει ανακοίνωση του εκλογικού επιτελείου του υποψήφιου Δημάρχου.

Πρόκειται, προστίθεται, για άτομα διαφορετικών ηλικιών από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και τομείς της οικονομίας, με πλούσια κοινωνική δραστηριότητα και έντονο αποτύπωμα στο πεδίο δράσης τους και παρατίθεται λίστα με τα ονόματα τους. Η ανακοίνωση υπενθυμίζει ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, άλλοι 200 πολίτες της Λεμεσού εξέφρασαν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα Αρμεύτη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE