ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη από την CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη από την CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Άρθρο της Σταύρης Ζωνιά, Λειτουργός Πωλήσεων και Στήριξης Εργασιών της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ 

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) αποτελεί μια σημαντική διάσταση της σύγχρονης Επιχείρησης, που στοχεύει στη δημιουργία θετικού αντίκτυπου στην κοινωνία και το περιβάλλον, μέσω υπεύθυνων δράσεων. Μια επιχείρηση που αναλαμβάνει κοινωνική ευθύνη αντιλαμβάνεται το ρόλο της ως μέλος της κοινότητας. Συνεισφέροντας στην κοινωνία, η επιχείρηση συμβάλλει στην εξέλιξη και την ευημερία του τόπου όπου δραστηριοποιείται. Οι επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν δράσεις προς την κατεύθυνση αυτή, επιφέρουν θετική αλλαγή στην κοινωνία και συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου και πιο βιώσιμου μέλλοντος.

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί και στο κοινωνικό πεδίο, συμβάλλοντας στην προσπάθεια αντιμετώπισης σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων. Ενώνοντας δυνάμεις με τους αρμόδιους φορείς, υπηρετεί σταθερά και διαχρονικά, μέσα από ενέργειες και δράσεις, την αξία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της προσφοράς στο συνάνθρωπο.

Είναι η πρώτη ασφαλιστική Εταιρεία στην Κύπρο μέλος, από το 2005, της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Οδική Ασφάλειας. Συνεργάζεται με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς όπως το Υπουργείο Δικαιοσύνης & Δημόσιας Τάξης και το Υπουργείο Συγκοινωνιών & Έργων, στηρίζοντας τον αγώνα για μείωση των οδικών ατυχημάτων. Από το 1999 συνδιοργανώνει με την Αστυνομία Κύπρου το θεσμό της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας. Ταυτόχρονα, στηρίζει τις προσπάθειες του Υπουργείου Άμυνας για τη διαμόρφωση κουλτούρας οδικής συνείδησης και στους εθνοφρουρούς.

Ενώνοντας τις δυνάμεις της με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, από το 2000, προωθεί και ενημερώνει για την προενεργητική διαχείριση των κινδύνων που ελλοχεύουν από την πυρκαγιά, με την από κοινού διοργάνωση της Εβδομάδας Πυρασφάλειας.

Επίσης, αναλαμβάνει τη διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων και ημερίδων που σκοπό έχουν την προώθηση και στήριξη της Ασφάλειας και Υγείας στο Χώρο Εργασίας.

Δραστηριοποιείται ως χορηγός σε σημαντικά αθλητικά γεγονότα του τόπου και είναι ο Χορηγός Ασφάλειας & Υγείας στο Μαραθώνιο Λεμεσού, προσφέροντας κάλυψη σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ υιοθετεί δράσεις που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινωνίας που ενσωματώνει όλα τα μέλη της.

Διαχρονικά, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στηρίζει ενεργά φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και θεσμούς, βοηθώντας έμπρακτα τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του τόπου μας. Στο πλαίσιο αυτό, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ συμμετέχει στη διοργάνωση του Ραδιομαραθώνιου, του αυθεντικού εκφραστή της αξίας της αλληλεγγύης.

Η κοινωνία έχει ανάγκη από επιχειρήσεις που έχουν τη δύναμη και τη θέληση να σταθούν έμπρακτα δίπλα στους πολίτες της. Για εμάς, στην CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, η συμμετοχή στην κοινωνία, η συμβολή και η προσφορά μας προς αυτή, αποτελούν ουσιαστικό και αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής μας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top