Πιο φθηνό το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας – Πως κύλησαν οι αγορές – Όλες οι πληροφορίες

Πιο φθηνό το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας – Πως κύλησαν οι αγορές – Όλες οι πληροφορίες

Χωρίς προβλήματα και παράπονα κύλησε η Καθαρά Δευτέρα όσον αφορά τις αγορές των καταναλωτών.

Μιλώντας στο Themaonline, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, Μάριος Δρουσιώτης ανέφερε ότι αν και το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας ήταν πιο φθηνό από το περσινό, εν τούτοις επικράτησε η αίσθηση ότι οι καταναλωτές ήταν διστακτικοί προς την ποσότητα αλλά όχι προς την ποικιλία των προϊόντων για το καθιερωμένο τραπέζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καθαρά Δευτέρα: Πόσο θα κοστίσει το τραπέζι – Δείτε τις τιμές - Πίνακες

Ο λόγος για τον οποίο οι καταναλωτές ήταν διστακτικοί, σύμφωνα με τον κ. Δρουσιώτη, ήταν οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Παράλληλα ερωτηθείς αν προέκυψαν παράπονα από πλευράς καταναλωτών σημείωσε πως μέχρι στιγμής δεν προέκυψαν, ενδεχομένως όμως, να προκύψουν τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τον κ. Δρουσιώτη, συνήθως την Καθαρά Δευτέρα, τα παράπονα είναι λιγότερα σε σύγκριση με τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE