ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προϊόντα ύψους 250 ευρώ απέσπασε 47χρονη με… προπληρωμένες κάρτες – Ελεύθερη με εγγύηση – Απολογείται ενώπιον Δικαστηρίου

Προϊόντα ύψους 250 ευρώ απέσπασε 47χρονη με… προπληρωμένες κάρτες – Ελεύθερη με εγγύηση – Απολογείται ενώπιον Δικαστηρίου

Στις 18 Απριλίου 47χρονη απαντά σε κατηγορίες για κλοπή στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου όρισε σήμερα την 18η Απριλίου, προκειμένου γυναίκα ηλικίας 47 ετών, να απαντήσει σε κατηγορίες που αφορούν κλοπή εκ προθέσεως υλικού μέσου πληρωμής πλην των μετρητών, δηλαδή χρηματικό ποσό ύψους 250 ευρώ, από κάρτες pay safe, αδικήματα που διαπράχθηκαν σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις τον περασμένο Μάϊο, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Όπως ανέφερε ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου η 47χρονη συνελήφθη χθες Τετάρτη 27 Μαρτίου, «αφού καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 20 – 22 Μαΐου 2023 στην επαρχία Αμμοχώστου. Συγκεκριμένα η 47χρονη φαίνεται να επισκέφθηκε τέσσερα διαφορετικά περίπτερα στις Κοινότητες Λιοπετρίου, Ξυλοφάγου, Ξυλοτύμπου και στην Αγία Νάπα, όπου με δόλιο τρόπο κατάφερε να αποσπάσει το συνολικό ποσό των 250 ευρώ».

Συγκεκριμένα «η 47χρονη φαίνεται να επισκέφθηκε τα συγκεκριμένα περίπτερα, όπου προέβαινε σε υποτιθέμενη αγορά προϊόντων, ενώ στη συνέχεια προσέγγιζε το ταμείο και ζητούσε από τους υπαλλήλους να της εκδώσουν κάρτες pay safe. Σε μία περίπτωση η ύποπτη κατάφερε να εξασφαλίσει τη συγκεκριμένη κάρτα αξίας 100 ευρώ και στις άλλες τρείς από 50 ευρώ».

Όπως είπε ο κ. Θεοδούλου «η γυναίκα φέρεται να διακινείτο σε όλες τις περιπτώσεις, με συγκεκριμένο όχημα και οι φωτογραφίες της είχαν δημοσιευθεί στον Τύπο, με αποτέλεσμα να εξασφαλιστούν τα στοιχεία της και εναντίον της να εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Με τον ίδιο τρόπο δράσης, η γυναίκα φαίνεται να απέσπασε χρηματικά ποσά με κάρτες pay safe από περίπτερα σε Λεμεσό και Λάρνακα».

Πρόσθεσε ότι «η 47χρονη παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου όπου εναντίον της καταχωρήθηκαν ποινικές υποθέσεις για το αδίκημα της κλοπής. Το Δικαστήριο όρισε την 18η Απριλίου για να απαντήσει στις εναντίον της κατηγορίες, ενώ της επιδόθηκαν τα κατηγορητήρια των επαρχιών Λεμεσού και Λάρνακας προκειμένου να παρουσιαστεί στα αντίστοιχα Επαρχιακά Δικαστήρια».

Η 47χρονη αφέθηκε ελεύθερη αφού υπέγραψε χρηματική εγγύηση ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top