ΗΠΑ: Επιστράτευσαν χωματουργικό μηχάνημα για να σταματήσουν ληστές - Βίντεο

ΗΠΑ: Επιστράτευσαν χωματουργικό μηχάνημα για να σταματήσουν ληστές - Βίντεο

Η αστυνομία χρησιμοποίησε έναν πρωτότυπο τρόπο για να σταματήσει ανεξέλεγκτο ληστή χωματουργικού μηχανήματος.

Έχουμε δει ληστές να κλέβουν αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, φορτηγά, ποδήλατα, ακόμα και τουριστικά λεωφορεία, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε δει κάποιος να βάζει στο μάτι ένα χωματουργικό μηχάνημα. Δυστυχώς, το είδαμε κι αυτό όταν ένας 38χρονος στην Τζόρτζια των ΗΠΑ αποφάσισε να κλέψει ένα JCB.

Όταν ειδοποιήθηκε η αστυνομία της περιοχής ήδη το χωματουργικό μηχάνημα είχε ξεκινήσει την ανεξέλεγκτη πορεία του. Όταν αντιλήφθηκε ο ληστής την παρουσία της αστυνομίας τότε τα πράγματα έγιναν χειρότερα καθώς το τεράστιο όχημα άρχισε να παρασέρνει στο διάβα του ότι έβρισκε.

Η αστυνομία με τα περιπολικά της δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να σταματήσει το χωματουργικό μηχάνημα, αποφάσισε λοιπόν να πληρώσει τον ληστή με το ίδιο νόμισμα. Επιστράτευσε ένα αντίστοιχο χωματουργικό μηχάνημα 34 τόνων με ένα μεγάλο καλάθι στο εμπρός μέρος προκειμένου να σταματήσει τον ληστή. Οι αστυνομικοί συνόδευσαν το δεύτερο όχημα στο σημείο και η μάχη των τιτάνων ξεκίνησε.

Έπειτα από αρκετές συγκρούσεις και κυνηγητό, τελικά κατάφερε το επιστρατευμένο χωματουργικό μηχάνημα να αναποδογυρίσει το κλεμμένο σταματώντας οριστικά την πορεία του. Η αστυνομικοί συνέλαβαν τον ληστή ο οποίος μετά τη γρήγορη επίσκεψη στο νοσοκομείο οδηγήθηκε στη φυλακή με βαριές κατηγορίες να τον ακολουθούν. Ακόμα πάντως δεν έχει ξεκαθαριστεί ο λόγος που οδήγησε τον 38χρονο να κλέψει ένα τόσο τεράστιο όχημα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE