ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Επιστράτευσαν χωματουργικό μηχάνημα για να σταματήσουν ληστές - Βίντεο

ΗΠΑ: Επιστράτευσαν χωματουργικό μηχάνημα για να σταματήσουν ληστές - Βίντεο

Η αστυνομία χρησιμοποίησε έναν πρωτότυπο τρόπο για να σταματήσει ανεξέλεγκτο ληστή χωματουργικού μηχανήματος.

Έχουμε δει ληστές να κλέβουν αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, φορτηγά, ποδήλατα, ακόμα και τουριστικά λεωφορεία, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε δει κάποιος να βάζει στο μάτι ένα χωματουργικό μηχάνημα. Δυστυχώς, το είδαμε κι αυτό όταν ένας 38χρονος στην Τζόρτζια των ΗΠΑ αποφάσισε να κλέψει ένα JCB.

Όταν ειδοποιήθηκε η αστυνομία της περιοχής ήδη το χωματουργικό μηχάνημα είχε ξεκινήσει την ανεξέλεγκτη πορεία του. Όταν αντιλήφθηκε ο ληστής την παρουσία της αστυνομίας τότε τα πράγματα έγιναν χειρότερα καθώς το τεράστιο όχημα άρχισε να παρασέρνει στο διάβα του ότι έβρισκε.

Η αστυνομία με τα περιπολικά της δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να σταματήσει το χωματουργικό μηχάνημα, αποφάσισε λοιπόν να πληρώσει τον ληστή με το ίδιο νόμισμα. Επιστράτευσε ένα αντίστοιχο χωματουργικό μηχάνημα 34 τόνων με ένα μεγάλο καλάθι στο εμπρός μέρος προκειμένου να σταματήσει τον ληστή. Οι αστυνομικοί συνόδευσαν το δεύτερο όχημα στο σημείο και η μάχη των τιτάνων ξεκίνησε.

Έπειτα από αρκετές συγκρούσεις και κυνηγητό, τελικά κατάφερε το επιστρατευμένο χωματουργικό μηχάνημα να αναποδογυρίσει το κλεμμένο σταματώντας οριστικά την πορεία του. Η αστυνομικοί συνέλαβαν τον ληστή ο οποίος μετά τη γρήγορη επίσκεψη στο νοσοκομείο οδηγήθηκε στη φυλακή με βαριές κατηγορίες να τον ακολουθούν. Ακόμα πάντως δεν έχει ξεκαθαριστεί ο λόγος που οδήγησε τον 38χρονο να κλέψει ένα τόσο τεράστιο όχημα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top