ΠΑΡΑ-THEMA

Ποια πρόταση κατέθεσε ο Γκουτέρες στον Νίκο Χριστοδουλίδη;

Ποια πρόταση κατέθεσε ο Γκουτέρες στον Νίκο Χριστοδουλίδη;

Η δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη για την πρόταση που κατέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ κατά τη συνάντησή τους στις Βρυξέλλες, δημιούργησε ερωτηματικά ανάμεσα στην πολιτική ηγεσία του τόπου, όχι άδικα. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ζητούν από τον Νίκο Χριστοδουλίδη να συγκαλέσει εθνικό συμβούλιο άμεσα, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να κρατά κλειστά τα χαρτιά του, μέχρι στιγμής.

Ποια είναι όμως η πρόταση Γκουτέρες; Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «T», ο ΓΓ των ΗΕ κατά τη συνάντηση ανέφερε στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, ότι ο ίδιος είναι έτοιμος, για μια τριμερή συνάντηση, όποτε το ζητήσουν οι δύο πλευρές. «Αν συμφωνείτε, εγώ είμαι έτοιμος» φέρεται να είπε, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αυτό που απομένει, είναι κατά πόσο θα γίνει αποδεχτή η πρόταση-ιδέα και από τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες την Παρασκευή 5 Απριλίου, στη Νέα Υόρκη.

ΕΓ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιώνΑυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top