ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΓ ΣτΕ: Πλήρης στήριξη στην Κύπρο για αντιμετώπιση ροών μεταναστών από Λίβανο

ΓΓ ΣτΕ: Πλήρης στήριξη στην Κύπρο για αντιμετώπιση ροών μεταναστών από Λίβανο

Η Γενική Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης Μαρίγια Πετσίνοβιτς Μπούριτς εξέφρασε την Παρασκευή την πλήρη υποστήριξη και αλληλεγγύη της προς τις κυπριακές αρχές σε σχέση με τον μεγάλο αριθμό μεταναστών που έχουν φθάσει στο νησί και έθεσε στη διάθεση της χώρας τον Ειδικό Αντιπροσώπο για τη Μετανάστευση και τους Πρόσφυγες Ντέιβιντ Μπεστ για αξιολόγηση των αναγκών υποστήριξης.

Σύμφωνα με ανάρτηση που δημοσίευσε στην πλατφόρμα Χ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣτΕ Τζιουσέπε Ζαφούτο, η κ. Μπούριτς παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις σχετικά με τον μεγάλο αριθμό μεταναστών που έφτασαν στην Κύπρο τις τελευταίες ημέρες.

«Εκφράζω την πλήρη υποστήριξη και αλληλεγγύη μου προς τις κυπριακές αρχές, καθώς αντιμετωπίζουν μια τεράστια πρόκληση. Ο Ειδικός μου Αντιπρόσωπος για τη Μετανάστευση και τους Πρόσφυγες είναι στη διάθεση των κυπριακών αρχών για να αξιολογήσει τις ανάγκες υποστήριξης», σημείωσε σχετικά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη, αφού πέθανε ο Δημήτρης Ανδρονίκου γνωστός ως «Δημητρούι» σε ηλικία 34 χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top