«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου νεαρού που πήδηξε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό - Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου νεαρού που πήδηξε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 24χρονου αλλοδαπού, ο οποίος έχασε τη ζωή του πηδώντας από τον 5ο όροφο διαμερίσματος πολυκατοικίας, μετά από έφοδο της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος του νεαρού επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πλήρης διατομή σπονδυλικής στήλης και σύστοιχου νωτιαίου μυελού, λόγω της πτώσης από ύψος.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Υπενθυμίζεται ότι με την είσοδο των μελών της ΥΑΜ στο διαμέρισμα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δυο πρόσωπα φέρεται να επιχείρησαν να διαφύγουν, πηδώντας σε μπαλκόνια γειτονικών διαμερισμάτων, με αποτέλεσμα το ένα να τραυματιστεί θανάσιμα και το άλλο σοβαρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE