Το… μελίσσι του Σιζόπουλου

Το… μελίσσι του Σιζόπουλου

Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα στην ΕΔΕΚ πνέει αέρας αισιοδοξίας, ενόψει των εκλογών της 9ης Ιουνίου.

Αυτό φαίνεται μέσα από τις εκδηλώσεις για την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών και μελών δημοτικών συμβουλίων, οι οποίες πραγματοποιούνται σε όλες τις πόλεις.

Η αισιοδοξία πηγάζει και από το γεγονός ότι το κόμμα των Σοσιαλιστών φαίνεται να έχει ξεπεράσει την παρατεταμένη εσωστρέφεια των προηγούμενων αρκετών μηνών μπαίνοντας στη μάχη των εκλογών με όρεξη, για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, της διατήρησης της έδρας στο ευρωκοινοβούλιο.

Σε πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην επαρχία Λάρνακας, ο Μαρίνος Σιζόπουλος, στην ομιλία του, έκανε λόγο για το μελίσσι που εγκαταστάθηκε έξω από το γραφείο του στην ΕΔΕΚ, λέγοντας με νόημα ότι... «είναι καλός οιωνός».

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.