ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κύπρος γιορτάζει 20 χρόνια από την ένταξή της στην ΕΕ - Εκδήλωση στο Προεδρικό

Η Κύπρος γιορτάζει 20 χρόνια από την ένταξή της στην ΕΕ - Εκδήλωση στο Προεδρικό

Συμπληρώνονται σήμερα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα μιλήσει το απόγευμα σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου στο Προεδρικό στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία και θα απευθύνει χαιρετισμό.

Στην εκδήλωση θα παραστεί, επίσης, η Κύπρια Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Στέλλα Κυριακίδου, ενώ έχουν προσκληθεί οι αρχηγοί των κομμάτων, Πρέσβεις χωρών-μελών της ΕΕ και άλλοι επίσημοι.

Μαθητές θα παρουσιάσουν τις δράσεις που εκτελούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχολείο-Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου». Επίσης, μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Λευκωσίας θα ερμηνεύσουν τραγούδια υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίζας Αναστασιάδη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Πρόεδρος της Επιτροπής θα φυτέψουν συμβολικά μια ελιά στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, ενώ στον χώρο θα εκτίθενται φωτογραφίες του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, από την περίοδο πριν και μετά την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top