Κυπριακό: «Εφικτή η περαιτέρω πρόοδος» - Οι εκτιμήσεις Γκουτέρες
Είναι εφικτή περαιτέρω πρόοδος στο Κυπριακό εφόσον οι δυο πλευρές παραμείνουν προσηλωμένες σε αυτό, εκτιμά ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σύμφωνα με πηγές των ΗΕ.
Στην τελετή αποχαιρετισμού παραβρέθηκαν ο γιος της Νικήτας και η θεία της και τραγουδίστρια κ. Πόπη Αστεριάδη, ενώ για την Ιφιγένεια μίλησαν ο κ. Σπύρος Μπιμπίλας, ο κ. Γιάννης Κακλέας, ο κ. Νίκος Δημητρόπουλος και ο κ. Κωνσταντίνος Βαζούρας.
Παρόντες ήταν πολλοί ηθοποιοί και μέλη του καλλιτεχνικού χώρου, όπως ο κ. Γιάννης Μποσταντζόγλου, η κ. Βάνα Πεφάνη, η κ. Εβελίνα Παπούλια, η κ. Βίκυ Βολιώτη, η κ. Λένα Παπαληγούρα, η κ. Μαριάννα Κάλμπαρη, η κ. Φρόσω Λύτρα, ο κ. Γιάννης Μαυριτσάκης, ο κ. Γιάννης Στεφόπουλος, η κ. Άντρια Ράπτη, ο κ. Πάνος Βλάχος, ο συνθέτης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο μουσικός κ. Γιάννης Αγγελάκας, ο κ. Δημήτρης Φραγκιόγλου, η κ. Νίκη Σερέτη, ο κ. Κώστας Φλωκατούλας, ο κ. Γιώργος Γιαννόπουλος και πολλοί άλλοι.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις