ΗΠΑ: Παντρεμένη καθηγήτρια Οικιακής Οικονομίας καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλακή επειδή έκανε 30 φορές σεξ με 17χρονο

ΗΠΑ: Παντρεμένη καθηγήτρια Οικιακής Οικονομίας καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλακή επειδή έκανε 30 φορές σεξ με 17χρονο

Σε ποινή φυλάκισης 13 ετών καταδικάστηκε η παντρεμένη καθηγήτρια Χέδερ Χέιρ στις ΗΠΑ επειδή έκανε σεξ 30 φορές με έναν 17χρονο μαθητή, με μια από τις συνερεύσεις να γίνεται ενώ ήταν σε ταξίδι με τους υπόλοιπους συμμαθητές του στην Ουάσινγκτον.

Η Χέιρ δίδασκε Οικιακη Οικονομία στο λύκειο Bryant στο Αρκάνσας όπου συνάντησε τον ανήλικο. Η ίδια, μάλιστα, το 2020 είχε γινει γνωστή στις ΗΠΑ όταν μαθητές της την αποχαιρέτησαν στην εκπομπή Good Morning America, αφού τα μαθήματα ακυρώθηκαν λόγω πανδημίας.

heir1
heir2

 

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο 17χρονος J.R. είπε στην αστυνομία ότι συνάντησε την Χέιρ την πρώτη ημέρα της τελευταίας του χρονιάς στο Λύκειο, το φθινόπωρο του 2021. «Η Χέιρ ξεκίνησε με κατ΄ιδίαν συναντήσεις συμβουλευτικής πριν να του δώσει το τηλέφωνό της και να ξεκινήσουν επαφές μέσω Instagram και Snapchat. Κάποια στιγμή του είπε ότι ονειρευόταν να κάνει σεξ» συμπλήρωσε ο εισαγγελέας.

Βάσει της δικογραφίας η 33χρονη καθηγήτρια είχε 20 έως 30 σεξουαλικές συνευρέσεις με τον 17χρονο μαθητή το σχολικό έτος 2021-2022 σε διάφορες τοποθεσίες συμπεριλαμβανομένων του σπιτιού της, της σχολικής αίθουσας και του χώρου στάθμευσης του σχολείου.

Η Χέιρ, η οποία δεν δίστασε να κάνει σεξ με τον 17χρονο και κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής τον Απρίλιο του 2022 στην Ουάσινκτον, ομολόγησε την ενοχή της, μεταξύ άλλων, για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE