Με σημάδια κακοποίησης κοριτσάκι 2,5 ετών στο Ηράκλειο - Συνελήφθησαν η μητέρα και ο σύντροφός της

Με σημάδια κακοποίησης κοριτσάκι 2,5 ετών στο Ηράκλειο - Συνελήφθησαν η μητέρα και ο σύντροφός της

Νέα υπόθεση κακοποίησης παιδιού 2,5 ετών στο Ηράκλειο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με τη μητέρα και τον σύντροφο της να βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών.

Το κοριτσάκι φέρει πρόσφατα αλλά και παλαιότερα σημάδια στο σώμα του από χτυπήματα και όλα δείχνουν ότι ζει σε ένα περιβάλλον ακατάλληλο και επικίνδυνο, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την Παρασκευή 31/5, στην περιοχή του Πόρου, όταν περίοικος άκουσε για ακόμα μία φορά τις φωνές του παιδιού και κάλεσε την Άμεση Δράση.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό όπου συνέλαβε τον 23χρονο Παλαιστίνιο σύντροφο της μητέρας, η οποία εκείνη την ώρα απουσίαζε στην εργασία της. Ακολούθησε αργότερα η σύλληψη και της μητέρας του κοριτσιού.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Τα εμφανή σημάδια στο σώμα του αποκάλυψαν την κακοποίηση που βίωνε. Είναι χαρακτηριστικό πως το κοριτσάκι ήταν χτυπημένο και στο κεφάλι ενώ εξετάστηκε και για το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης, χωρίς να υπάρχει κάτι επ' αυτού.

Με εισαγγελική εντολή το παιδί δόθηκε προσωρινά στον παππού και τη γιαγιά από την πλευρά της μητέρας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE