Επαναληπτικές εκλογές μετά από ισοψηφία στο Πέρα Πεδί

Επαναληπτικές εκλογές μετά από ισοψηφία στο Πέρα Πεδί

Ξανά στις κάλπες αναμένεται να προσέλθουν οι εκλογείς στην κοινότητα Πέρα Πεδί, μετά από ισοψηφία που καταγράφηκε μεταξύ των δυο εκ των τριών διεκδικητών για την Προεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου

Συγκεκριμένα Ηλίας Ηροδότου και Ανδρέας Κουρέας εξασφάλισαν ποσοστό 33,8% και 45 ψήφους, ενώ δυο ψήφους λιγότερες και ποσοστό 32,3% έλαβε ο ανθυποψήφιος τους, Πέτρος Κουρέας.

Όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ, από την Έφορο Εκλογικής Περιφέρειας Λεμεσού, αναπληρώτρια Έπαρχο, Ηλέκτρα Παναγιώτου, αναμένεται να γίνει επαναληπτική διαδικασία για τους δυο υποψηφίους που ισοψήφησαν, ενώ αναμένονται οδηγίες από το Υπουργείο Εσωτερικών για το χρόνο διεξαγωγής της ψηφοφορίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE