Επαναληπτικές εκλογές μετά από ισοψηφία στο Πέρα Πεδί

Επαναληπτικές εκλογές μετά από ισοψηφία στο Πέρα Πεδί

Ξανά στις κάλπες αναμένεται να προσέλθουν οι εκλογείς στην κοινότητα Πέρα Πεδί, μετά από ισοψηφία που καταγράφηκε μεταξύ των δυο εκ των τριών διεκδικητών για την Προεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου

Συγκεκριμένα Ηλίας Ηροδότου και Ανδρέας Κουρέας εξασφάλισαν ποσοστό 33,8% και 45 ψήφους, ενώ δυο ψήφους λιγότερες και ποσοστό 32,3% έλαβε ο ανθυποψήφιος τους, Πέτρος Κουρέας.

Όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ, από την Έφορο Εκλογικής Περιφέρειας Λεμεσού, αναπληρώτρια Έπαρχο, Ηλέκτρα Παναγιώτου, αναμένεται να γίνει επαναληπτική διαδικασία για τους δυο υποψηφίους που ισοψήφησαν, ενώ αναμένονται οδηγίες από το Υπουργείο Εσωτερικών για το χρόνο διεξαγωγής της ψηφοφορίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.