Προσοχή: Με αυτό το μήνυμα παριστάνουν την Αστυνομία και προσπαθούν να εξαπατήσουν πολίτες

Προσοχή: Με αυτό το μήνυμα παριστάνουν την Αστυνομία και προσπαθούν να εξαπατήσουν πολίτες

Η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώνει εκ νέου τους πολίτες, ότι συνεχίζεται η απάτη με ύποπτα παραπλανητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που αποστέλλονται μαζικά και παριστάνουν ψευδώς την Αστυνομία Κύπρου, καλώντας ανυποψίαστους πολίτες ότι είναι εμπλεκόμενοι και πρέπει να κατηγορηθούν για διάφορα ποινικά αδικήματα.

Τα μηνύματα είναι πλαστά και δεν έχουν καμία σχέση με την Αστυνομία Κύπρου.

Το κοινό καλείται όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην ανταποκρίνεται σε περίπτωση λήψης τέτοιου μηνύματος.

Για σκοπούς επιβεβαίωσης οποιασδήποτε εκκρεμότητας με την Αστυνομία, συστήνεται όπως οι πολίτες επικοινωνούν με τα γνωστά κανάλια επικοινωνίας που διαθέτει η Αστυνομία.

Δείτε παράδειγμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για Ερχιουρμάν: «Θετικό βήμα η ρητορική υπέρ επανέναρξης των διαπραγματεύσεων»

Λετυμπιώτης για Ερχιουρμάν: «Θετικό βήμα η ρητορική υπέρ επανέναρξης των διαπραγματεύσεων»

Την πρόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη να συναντηθεί το συντομότερο δυνατόν με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, επιβεβαίωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

BEST OF TOTHEMAONLINE