Στους δρόμους οι Αστυνομικοί στη Αμμόχωστο – Πέραν των 80 καταγγελιών για τροχαίες παραβάσεις

Στους δρόμους οι Αστυνομικοί στη Αμμόχωστο – Πέραν των 80 καταγγελιών για τροχαίες παραβάσεις

Μέσα στα πλαίσια εκστρατείας του στρατηγικού σχεδιασμού της ΑΔΕ Αμμοχώστου για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων στην Επαρχία Αμμοχώστου με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου και ιδιαίτερα της πρόληψης οδικών συγκρούσεων που διαπράττονται με τετράτροχες μοτοσυκλέτες και Buggy, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου διενήργησαν κατά την διάρκεια της νύκτας 15-16/6/24 και μεταξύ των ωρών 1900-0300 οδικές αστυνομεύσεις.

Κατά τη διάρκεια των οδικών αστυνομεύσεων, προέκυψαν 86 τροχαίες καταγγελίες οι οποίες αφορούσαν 14 καταγγελίες για την μη χρήση προστατευτικού κράνους, 6 παραβάσεις σε σχέση με τη μη χρήση ζώνης ασφαλείας καθώς και τροχαίες παραβάσεις που αφορούσαν οδήγηση χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας, παραβάσεις σημάτων τροχαίας και παράνομης στάθμευσης (2) σε θέση για Α.Μ.Ε.Α.

Η εκστρατεία της ΑΔΕ Αμμοχώστου για πρόληψη και αντιμετώπιση των οδικών συγκρούσεων που διαπράττονται με τετράτροχες μοτοσυκλέτες και Buggy θα συνεχιστεί καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο ενώ υπενθυμίζεται στο κοινό που χρησιμοποιεί το οδικό δίκτυο ότι η υπερβολική ταχύτητα, η οδήγηση με την χρήση κινητού τηλεφώνου και υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών αποτελούν τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων.

* Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE