LIKE ONLINE

Τέσσερις γυναίκες δηλώνουν εξωγήινα όντα: «Προερχόμαστε από το διάστημα - Σκεφτείτε αυτά τα ψηλά, μπλε όντα στις ταινίες Avatar»

Τέσσερις γυναίκες δηλώνουν εξωγήινα όντα: «Προερχόμαστε από το διάστημα - Σκεφτείτε αυτά τα ψηλά, μπλε όντα στις ταινίες Avatar»

Είναι τέσσερις και δηλώνουν πως είναι εξωγήινα όντα με ανθρώπινη μορφή που στάλθηκαν στη Γη για να κάνουν την ανθρωπότητα πιο ευγενική.

Ναι καλά σκεφτήκατε μάλλον, πρόκειται για τους ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται «αστρικοί σπόροι» και πιστεύουν ακράδαντα πως το Διάστημα είναι το πραγματικό τους σπίτι.

Όσο τρελό και να ακούγεται, μία γρήγορη αναζήτηση του όρου στην Google θα σας δώσει περίπου 5 εκατομμύρια αποτελέσματα.

Η αρθρογράφος της Daily Mail, Samantha Brick μίλησε με τέσσερις γυναίκες που ισχυρίζονται ότι είναι εξωγήινα όντα αλλά και με τους συζύγους τους που περιγράφουν πώς είναι η συμβίωση μαζί τους.

Νοσταλγώ την Ανδρομέδα

Η 44χρονη Yolanda Boshoff είναι παντρεμένη με τον 56χρονο Rob Walker κι έχουν αποκτήσει εναν γιο.

«Μέχρι το 2014, η ζωή μου ήταν αρκετά συμβατική – εργαζόμουν ως αναλύτρια επιχειρήσεων στον χρηματοπιστωτικό κλάδο. Τότε ένας στενός φίλος με εισήγαγε στην έννοια των προηγούμενων ζωών. Τότε ανακάλυψα ότι στην πραγματικότητα είμαι από τον γαλαξία της Ανδρομέδας, 2,5 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά.

«Εκείνη τη στιγμή ξέσπασα σε δάκρυα γιατί ήξερα ότι είναι αλήθεια. Θυμήθηκα ότι η ψυχή μου είχε μετενσαρκωθεί σε αυτόν τον πλανήτη. Ξαφνικά όλα στη ζωή μου έβγαζαν νόημα… όταν απολύθηκα ένα χρόνο αργότερα κατέληξα να μελετώ όλο και περισσότερο για τους αστρικούς σπόρους.

«Όταν έκλεισα τα εννιά, άρχισα να βλέπω πολύ έντονα φώτα στον ουρανό και σε λίγο καιρό ένα ψηλό, μπλε ον άρχισε να εμφανίζεται στο κάτω μέρος του κήπου μου»

»Ενώ ο ανθρώπινος εγκέφαλός μας δεν μπορεί να κατανοήσει πώς είναι το αστρικό τους σύστημα, ως φυλή δεν μοιάζουν με τους εξωγήινους… τους βλέπω ως φωτεινά όντα. Όσο για την Ανδρομέδα γεωγραφικά είναι βραχώδης, με πολύ νερό, και οπτικά είναι πραγματικά εξωπραγματική. Την περιγράφω ως μια πατίνα χρωμάτων: μπλε, μοβ, πράσινο και αυτό το μαγικό μείγμα αποχρώσεων που βλέπεις μόνο στα ηλιοβασιλέματα.

»Όταν ταξιδεύω εκεί κατά τη διάρκεια του βαθύ διαλογισμού, αισθάνομαι σαν να αιωρούμαι, χωρίς να δεσμεύομαι από τη βαρύτητα ή τις πυκνές ενέργειες που νιώθουμε στη Γη», περιγράφει η Boshoff.

«Σκεφτείτε αυτά τα ψηλά, μπλε όντα στις ταινίες Avatar»

H Kelly Tyler είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και συντάκτρια ομιλιών, παντρεμένη με τον Richard, που εργάζεται επίσης στον κλάδο του marketing. Αν και ζουν στο Λονδίνο, η ίδια πιστεύει πως η καταγωγή της κρατά από έναν πλανήτη σαν αυτό του Avatar.

«Όταν έκλεισα τα εννιά, άρχισα να βλέπω πολύ έντονα φώτα στον ουρανό και σε λίγο καιρό ένα ψηλό, μπλε ον άρχισε να εμφανίζεται στο κάτω μέρος του κήπου μου. Απλώς με κοίταζε και δεν μιλούσαμε» είπε.

«Έγραψα μια ιστορία για αυτές τις εμπειρίες, ζωγραφίζοντας ακόμη και μια εικόνα του όντος. Περιττό να πω ότι οι γονείς μου πίστευαν ότι είχα ενεργή φαντασία».

«Όταν όμως συνάντησα τον όρο ‘αστρικοί σπόροι’ όταν ήμουν 20 χρονών, κάτι έκανε κλικ. Αναφέρεται σε κάποιον που έχει ενσαρκωθεί εδώ, με ανθρώπινη μορφή, από μια άλλη διάσταση», ισχυρίζεται.

«Ανακάλυψα ότι ενσαρκώθηκα σε αυτόν τον πλανήτη για να βοηθήσω τους άλλους»

Η Kelly πιστεύει πως, αφήνοντας τη συνείδησή της να ταξιδέψει «αστρικά» στο διάστημα, ιχνηλάτησε την καταγωγή της: «Επέστρεψα στον Αρκτούρο, ένα αστέρι κόκκινο γίγαντα. Βρέθηκα στο διαστημόπλοιο Athena, που έχει μέγεθος πόλης και είναι πολύ υψηλής τεχνολογίας».

Όσο για το πώς είναι οι Αρκτουριανοί, η γυναίκα είπε: «Σκεφτείτε αυτά τα ψηλά, μπλε όντα στις ταινίες Avatar. Έχουν ανθρώπινες ιδιότητες όπως διαφορετικά φύλα και ανθρώπινα χαρακτηριστικά προσώπου, ωστόσο επικοινωνούν τηλεπαθητικά».

«Στα όνειρα εγκαταλείπω το σώμα μου…»

«Ήδη από την ηλικία των τεσσάρων ετών είχα έναν τρομερό φόβο για τον θάνατο και δεν ένιωθα ότι ανήκα εδώ στη Γη», δηλώνει η 43χρονη Rosanna Kallibetsos Hanness.

«Συνήθιζα να εγκαταλείπω το σώμα μου στα όνειρά μου και να ταξιδεύω αστρικά πίσω στο ‘σπίτι’ μου. Δεν φοβήθηκα ποτέ – πίστευα ότι όλοι μπορούν να το κάνουν. Όταν ήμουν 14 ετών, η μητέρα μου με υποστήριξε στην επιθυμία μου να υποβληθώ σε ‘αναγέννηση’ επειδή ήθελα να καταλάβω γιατί δεν ταίριαζα. Με τη βοήθεια ενός πνευματικού δασκάλου, ανακάλυψα ότι είχα χωριστεί από την αστρική μου οικογένεια.

»Ανακάλυψα ότι ενσαρκώθηκα σε αυτόν τον πλανήτη για να βοηθήσω τους άλλους. Από τότε, είχα έναν σκοπό στη ζωή μου: το σχολείο και μια ‘κανονική’ δουλειά δεν ήταν για μένα. Ταυτίζομαι περισσότερο με την αστρική οικογένεια των Πλειάδων», εξηγεί η ίδια.

Πρόσφυγας από τα αστέρια

Η φωτογράφος Violet Butler, 46 ετών, είναι παντρεμένη με τον 48χρονο Anthony, 48. Έχουν τέσσερα παιδιά ηλικίας 26, 17, 15 και 5 ετών και ζουν στο Δυτικό Λονδίνο.

Η Violet λέει: «Ήξερα ότι κατάγομαι από κάπου αλλού στο σύμπαν από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι, ωστόσο μόλις το 2021 συνάντησα τον όρο ‘αστρικός σπόρος’ και αμέσως σκέφτηκα: ‘Αυτή είμαι εγώ’».

Μίλησε ακόμα για τους ενδοιασμούς της να το μοιραστεί με το περιβάλλον της «Γιατί να μοιραστώ κάτι για τον εαυτό μου που είναι βέβαιο ότι θα θεωρηθεί, με επιεικής όρους, ανόητο, τόσο δημόσια;».

«Ωστόσο, νομίζω ότι είναι αφελές και λίγο αλαζονικό να υποθέσουμε ότι δεν υπάρχουν άλλες φυλές στο σύμπαν ή ότι δεν έχουν βρει παρουσία στη Γη».

«Ακόμα δεν ξέρω από ποιον γαλαξία, πλανήτη ή αστρικό σύστημα κατάγομαι. Είναι διαφορετικό για τον καθένα, αλλά υποψιάζομαι ότι οι πληροφορίες διαγράφηκαν από τη μνήμη μου πριν γεννηθώ», ισχυρίζεται.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φρικτό έγκλημα στην Αμφιλοχία: 43χρονος σκότωσε τη γυναίκα του με κυνηγετικό όπλο

Υπόθεση Metamax: Υπό κράτηση ο 48χρονος ύποπτος - Εξακολουθεί να καταζητείται 63χρονος

Είναι υποχρεωτική η εκπαίδευση στην Κύπρο; Οι αλλαγές που έρχονται και οι ποινές που ορίζει η νομοθεσία

Εδώ θα βρεις το χάρτη με όλα τα σημεία με σταθερές κάμερες στην Κύπρο - Λεπτομέρειες

Συνεχάρη τον Φειδία για την εκλογή του ο Έλον Μάσκ «Συγχαρητήρια» - Δείτε βίντεο

Ημικρανία με αύρα: Καινοτόμος έρευνα εντοπίζει πρωτεΐνες που οδηγούν σε υποσχόμενες θεραπείες«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ συζήτησε σήμερα τα αποτελέσματα των εκλογών της 9ης Ιουνίου στις οποίες καταγράφηκε αφ’ ενός ένα αδιαμφισβήτητα αρνητικό αποτέλεσμα για το ΑΚΕΛ στις Ευρωεκλογές και αφετέρου μια σημαντική επιτυχία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top