Έπιασε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι 48χρονος - Οδηγούσε χωρίς ζώνη και κατέληξε στο τμήμα

Έπιασε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι 48χρονος - Οδηγούσε χωρίς ζώνη και κατέληξε στο τμήμα

Στο τιμόνι υπό την επήρεια αλκοόλ φέρεται να εντοπίστηκε 48χρονος οδηγός στην Πάφο το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Πέμπτη, γύρω στις 18:25, μέλη της ομάδας «Ζ» επί της οδού Γλάστωνος στην Πάφο, ανέκοψαν όχημα γιατί ο οδηγός δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειτο για 48χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Σε έλεγχο αλκοόλης που του διενεργήθηκε φέρεται να είχε στο αίμα του 127 mg αντί 22 mg που ήταν το επιτρεπόμενο όριο. Σε τελική ένδειξη διαφάνηκε ότι ο 48χρονος έφερε 138 mg.

Ακολούθως ο 48χρονος συνελήφθη επειδή εκκρεμούσαν εναντίον του δύο δικαστικά εντάλματα προστίμου και παραμένει υπό κράτηση. Αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να κλητευθεί αργότερα ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE