Ερντογάν: «Ψυχικά άρρωστος» ο Νετανιάχου - «Θα κάψει τον Λίβανο όπως και τη Γάζα»

Ερντογάν: «Ψυχικά άρρωστος» ο Νετανιάχου - «Θα κάψει τον Λίβανο όπως και τη Γάζα»

«Ψυχικά άρρωστο» χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου, υποστηρίζοντας ότι όπως έκαψε τη Γάζα, τώρα θα κάνει το ίδιο με τον Λίβανο.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι «φαίνεται ότι το Ισραήλ, που έκαψε και κατέστρεψε τη Γάζα, στρέφει τώρα το βλέμμα του στον Λίβανο. Βλέπουμε ότι οι δυτικές δυνάμεις υποστηρίζουν το Ισραήλ στα παρασκήνια».

Ο Τούρκο Πρόεδρος είπε πως «όσον αφορά τα λόγια, είναι εξαιρετικά σοβαρό και αξιολύπητο ότι κράτη που μιλούν για ελευθερία, ανθρώπινα δικαιώματα και δικαιοσύνη είναι δέσμιοι ενός ψυχικά άρρωστου ατόμου όπως ο Νετανιάχου. Τα σχέδια του Νετανιάχου να εξαπλώσει τον πόλεμο στην περιοχή θα οδηγήσουν σε μεγάλη καταστροφή. Ο ισλαμικός κόσμος και οι χώρες της Μέσης Ανατολής πρέπει πρώτα να αντιδράσουν σε αυτά τα αιματηρά σχέδια». 

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε πως «η Τουρκία στέκεται στο πλευρό του αδελφικού λαού και του κράτους του Λιβάνου. Καλώ άλλες χώρες της περιοχής να σταθούν αλληλέγγυες με τον Λίβανο».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE