Ερντογάν: «Ψυχικά άρρωστος» ο Νετανιάχου - «Θα κάψει τον Λίβανο όπως και τη Γάζα»

Ερντογάν: «Ψυχικά άρρωστος» ο Νετανιάχου - «Θα κάψει τον Λίβανο όπως και τη Γάζα»

«Ψυχικά άρρωστο» χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου, υποστηρίζοντας ότι όπως έκαψε τη Γάζα, τώρα θα κάνει το ίδιο με τον Λίβανο.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι «φαίνεται ότι το Ισραήλ, που έκαψε και κατέστρεψε τη Γάζα, στρέφει τώρα το βλέμμα του στον Λίβανο. Βλέπουμε ότι οι δυτικές δυνάμεις υποστηρίζουν το Ισραήλ στα παρασκήνια».

Ο Τούρκο Πρόεδρος είπε πως «όσον αφορά τα λόγια, είναι εξαιρετικά σοβαρό και αξιολύπητο ότι κράτη που μιλούν για ελευθερία, ανθρώπινα δικαιώματα και δικαιοσύνη είναι δέσμιοι ενός ψυχικά άρρωστου ατόμου όπως ο Νετανιάχου. Τα σχέδια του Νετανιάχου να εξαπλώσει τον πόλεμο στην περιοχή θα οδηγήσουν σε μεγάλη καταστροφή. Ο ισλαμικός κόσμος και οι χώρες της Μέσης Ανατολής πρέπει πρώτα να αντιδράσουν σε αυτά τα αιματηρά σχέδια». 

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε πως «η Τουρκία στέκεται στο πλευρό του αδελφικού λαού και του κράτους του Λιβάνου. Καλώ άλλες χώρες της περιοχής να σταθούν αλληλέγγυες με τον Λίβανο».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE