Στα €1,36 δις η συνολική αποπληρωμή ΚΕΔΙΠΕΣ προς κράτος μετά την καταβολή €60 εκ.

Στα €1,36 δις η συνολική αποπληρωμή ΚΕΔΙΠΕΣ προς κράτος μετά την καταβολή €60 εκ.

Πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου 2024 καταβολή σε μετρητά ποσού €60 εκ., που είχε ήδη εξαγγελθεί στην τελευταία ανακοίνωση Προόδου Διαχείρισης Εργασιών της ΚΕΔΙΠΕΣ για το Α’ Τρίμηνο του 2024 και αφορά στις ταμειακές ροές του Β΄ Τριμήνου 2024, στα πλαίσια της αποπληρωμής της κρατικής βοήθειας που έλαβε η πρώην Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔΙΠΕΣ, το συνολικό ποσό αποπληρωμής σε μετρητά για το 2024, ανέρχεται στα €200 εκ.

Από το 2018 που ξεκίνησαν οι εργασίες της ΚΕΔΙΠΕΣ, το συνολικό ποσό αποπληρωμής σε μετρητά έναντι της κρατικής βοήθειας ανέρχεται σε €1,36 δις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE