Μύκονος: Την χτύπησε με τηγάνι και προσπάθησε να τον χτυπήσει με κουζινομάχαιρο - Ο άνδρας έβαλε panic button

Μύκονος: Την χτύπησε με τηγάνι και προσπάθησε να τον χτυπήσει με κουζινομάχαιρο - Ο άνδρας έβαλε panic button

Άγριος καβγάς με πρωταγωνιστές έναν 55χρονο και την 43χρονη πρώην σύντροφό του εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καβγάς ξεκίνησε με τον 55χρονο να επιτίθεται στην 43χρονη με γροθιές και κλωτσιές ενώ στη συνέχεια τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα τηγάνι.

Στη συνέχεια η 43χρονη πέρασε στην «αντεπίθεση» και, κατά πληροφορίες, επιτέθηκε με γροθιές στον 55χρονο τον οποίο προσπάθησε να χτυπήσει αρχικά με ένα σπασμένο μπουκάλι και στη συνέχεια με κουζινομάχαιρο.

Τελικά η 43χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας Μυκόνου όποιυ αντιμετωπίστηκαν τα τραύματά της.

Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για τον καβγά σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος και των δύο για ενδοοικογενειακή βία ενώ, όπως έγινε γνωστό, ο 55χρονος ζήτησε και εγκαταστάθηκε στο κινητό του τηλέφωνο η εφαρμογή panic button.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.