Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Χειροπέδες σε δύο εργαζόμενους – Κρατήθηκαν προληπτικά για νοσηλεία δύο παιδάκια

Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Χειροπέδες σε δύο εργαζόμενους – Κρατήθηκαν προληπτικά για νοσηλεία δύο παιδάκια

Η Αστυνομία συνέλαβε δυο εργαζόμενους στο ξενοδοχείο όπου προκλήθηκε αναστάτωση μετά την χλωρίωση του νερού της πισίνας λόγω εργασιών που διεξάγονταν, λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας, στην Γεροσκήπου.

Πρόκειται για δύο εργαζομένους ηλικίας 28 και 57 χρονών αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι, ενώ εργαζόμενοι σε ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο, τοποθετούσαν χημικά για σκοπούς συντήρησης της πισίνας, φαίνεται πως προκλήθηκαν αναθυμιάσεις. Επισκέφθηκαν το νοσοκομείο 26 πρόσωπα, 12 ενήλικες και 14 ανήλικοι. Δύο παιδιά, αγοράκια ηλικίας 8 και 9 χρονών θα κρατηθούν προληπτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE