Γιάννης Αντωνίου: «Όποιος εμπλέκεται στο ναυάγιο του Τερματικού Φυσικού Αερίου στο Βασιλικό να ανησυχεί»

Γιάννης Αντωνίου: «Όποιος εμπλέκεται στο ναυάγιο του Τερματικού Φυσικού Αερίου στο Βασιλικό να ανησυχεί»

Οποιοσδήποτε ενέχεται θα πρέπει να ανησυχεί δήλωσε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Αντωνίου σχολιάζοντας τις εξελίξεις με το Τερματικό Φυσικού Αερίου στο Βασιλικό και αναφερόμενος στο ποινικό μέρος των ερευνών.

Σε δηλώσεις στο Τρίτο, ο κύριος Αντωνίου είπε επίσης ότι η Κυβέρνηση σκοπεύει να ανακτήσει όλα όσα χρήματα έχουν δοθεί για την κατασκευή του Τερματικού αλλά και για το πλοίο Προμηθέας το οποίο κατακρατείται όπως είπε χαρακτηριστικά από την κινεζική Κοινοπραξία.

Ερωτώμενος για τυχόν εμπλοκή τέως πολιτειακών αξιωματούχων, ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι δεν είναι στις προθέσεις της Κυβέρνησης να στηθούν λαϊκά δικαστήρια.

Η κυπριακή Κυβέρνηση επιθυμεί να αποφύγει ενέργειες ή κινήσεις που μπορεί να περιπλέξουν ακόμη περισσότερο την ήδη πολύπλοκη διαδικασία ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου στο Λονδίνο είπε ο κύριος Αντωνίου.

Σε αυτό το στάδιο, ανέφερε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος προέχει η ολοκλήρωση του έργου το συντομότερο δυνατόν και η λογοδοσία από όσους ευθύνονται γι' αυτή την εξέλιξη.

Κληρονομήσαμε μια προβληματική Σύμβαση που εν πολλοίς δεσμεύει την Κυβέρνηση είπε ο κύριος Αντωνίου ενώ χαρακτήρισε την όλη υπόθεση ως σκάνδαλο.

Πηγή: ΡΙΚ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

Σκηνικό γενικευμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν τις εκατέρωθεν επιθέσεις ενώ αυξάνονται οι φόβοι για άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ - Όλες οι εξελίξεις.