Κύπριος παρουσιαστής Μegaλωσε – Μάθε πόσο έγινε…

Κύπριος παρουσιαστής Μegaλωσε – Μάθε πόσο έγινε…

Γενέθλια έχει σήμερα, 06/10, Κύπριος παρουσιαστής και τα γιορτάζει προς το παρόν δουλεύοντας μαζί με τους συνεργάτες του.

Δεκάδες ευχές δέχεται σήμερα ο παρουσιαστής της εκπομπής του MEGA, «Πρόσωπα», Στέλιος Γεωργίου, για τα γενέθλια του. Ο αγαπημένος παρουσιαστής κλείνει 34 ετών και είναι στα καλύτερα του, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πριν μερικές εβδομάδες έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, μεγαλώνοντας την υπέροχη οικογένεια του, ενώ και η εκπομπή του στο κανάλι του Αρχαγγέλου σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Τα πρώτα κεράκια για σήμερα τα έσβησε μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες του, με τους οποίους βγήκε για μεσημεριανό φαγητό, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Εμείς με την σειρά μας να του ευχηθούμε Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα.

Χριστιάνα Τσαγγάρη 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE