«Δεν έλαβαν πρόσκληση από τον ΓΓ ΟΗΕ για τριμερή οι ηγέτες»

«Δεν έλαβαν πρόσκληση από τον ΓΓ ΟΗΕ για τριμερή οι ηγέτες»

Την πληροφορία ότι "οι δύο ηγέτες δεν έλαβαν πρόσκληση από τον Γενικό Γραμματέα ΟΗΕ του ΟΗΕ για μια τριμερή συνάντηση, μέχρι το βράδυ της Κυριακής", μετέφερε το απόγευμα της Κυριακής ο βοηθός εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Φαρχάν Αζίζ Χακ στο τουρκοκυπριακό κανάλι «KanalT».

Σύμφωνα με το τουρκοκυπριακό κανάλι «KanalT», το βράδυ της Κυριακής, ο κ. Χακ δήλωσε ότι «δεν έχει απευθυνθεί καμία πρόσκληση στους ηγέτες μέχρι τις 1900».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του τ/κ καναλιού, το KanalT επικοινώνησε με τον ΟΗΕ και έλαβε διευκρινίσεις για το ζήτημα της τριμερούς. 

Από την έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, ο κ. Χακ διευκρίνισε ότι οι δύο ηγέτες δεν έλαβαν επίσημη πρόσκληση για την τριμερή διάσκεψη. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE