Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστή ταυτότητα - Φόρεσαν χειροπέδες σε 23χρονο αιτητή πολιτικού ασύλου

Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστή ταυτότητα - Φόρεσαν χειροπέδες σε 23χρονο αιτητή πολιτικού ασύλου

Στην σύλληψη 23χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου στο αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου τη Δευτέρα, γύρω στις 14:00, παρουσιάστηκε άντρας στο Τμήμα Αναχωρήσεων του Αεροδρομίου Πάφου με προορισμό Ευρωπαϊκή χώρα, ο οποίος παρουσίασε δελτίο ταυτότητας Ολλανδίας.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι το εν λόγω έγγραφο ήταν πλαστό, είπε ο κ. Νικολάου.

Πρόσθεσε ότι ανακρινόμενο το πιο πάνω πρόσωπο φέρεται να ομολόγησε ότι είναι 23 ετών και ότι είναι αιτητής πολιτικού ασύλου.

Ακολούθως ο 23χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας αυτόφορα και στην συνέχεια εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και τελεί υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Το χρονικό της απόπειρας φόνου στην επαρχία Αμμοχώστου - Οι διαφορές μεταξύ θύματος και θύτη

VIDEO: Το χρονικό της απόπειρας φόνου στην επαρχία Αμμοχώστου - Οι διαφορές μεταξύ θύματος και θύτη

Σοκ ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες 8 Αυγούστου, 2025 στις Βρυσούλλες, στη επαρχία Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE