Δεκαπενταύγουστος: Έρημη πόλη η Αθήνα - Εικόνες από το άδειο κέντρο

Δεκαπενταύγουστος: Έρημη πόλη η Αθήνα - Εικόνες από το άδειο κέντρο

Δεκαπενταύγουστος σήμερα και τίποτα δεν θυμίζει, τον πολύβουο χαρακτήρα της Αθήνας αφού πολλοί είναι εκείνοι που έχουν φύγει για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Η καρδιά της πόλης, οι κεντρικές οδοί, όπως Πανεπιστημίου, Σταδίου, Ακαδημίας ήταν σήμερα άδειες.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε ανθρώπους που περνούν τους έρημους δρόμους ανενόχλητοι από αυτοκίνητα και κίνηση. Σημειώνεται ότι κλειστά είναι τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ.

Δείτε φωτογραφίες:

kinisi-athina6

kinisi-athina5

kinisi-athina4

kinisi-athina3

kinisi-athina2

kinisi-athina1

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ExxonMobil: Στα 8 με 9 τρισεκ. κυβικά πόδια η ποσότητα φυσικού αερίου σε «Πήγασος» και «Γλαύκος»

Συνάντηση ΠτΔ με ExxonMobil: Στα 8 με 9 τρισεκ. κυβικά πόδια η ποσότητα φυσικού αερίου σε «Πήγασος» και «Γλαύκος»

Στα 8 με 9 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια ενδεχομένως να ανέρχεται η ποσότητα φυσικού αερίου στα κοιτάσματα «Πήγασος» και «Γλαύκος», της κυπριακής ΑΟΖ, βάσει της ενημέρωσης, στην οποία προέβη η ExxonMobil προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE