Τρία μέλη της ειρηνευτικής δύναμης στον Λίβανο τραυματίστηκαν σε έκρηξη

Τρία μέλη της ειρηνευτικής δύναμης στον Λίβανο τραυματίστηκαν σε έκρηξη

Τρία μέλη της ειρηνευτικής δύναμης που βρίσκονταν σε περιπολία, «τραυματίστηκαν ελαφρά» όταν σημειώθηκε έκρηξη κοντά σε όχημα του ΟΗΕ στο χωριό Γιαρίνε στον νότιο Λίβανο, δήλωσε την Κυριακή ο εκπρόσωπος της UNIFIL, Αντρέα Τενέντι.

«Όλα τα μέλη της περιπόλου της ειρηνευτικής δύναμης επέστρεψαν με ασφάλεια στη βάση τους», είπε ο εκπρόσωπος, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη φύση της έκρηξης.

«Εξετάζουμε το περιστατικό. Υπενθυμίζουμε έντονα σε όλα τα μέρη και τους παράγοντες την ευθύνη τους να αποφύγουν ΄να βλάψουν ειρηνευτικές δυνάμεις και αμάχους», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το έντυπο των 500 υπογραφών και το μεγάλο ερώτημα του Αβέρωφ - Σε αναμμένα κάρβουνα η ηγεσία

ΔΗΣΥ: Το έντυπο των 500 υπογραφών και το μεγάλο ερώτημα του Αβέρωφ - Σε αναμμένα κάρβουνα η ηγεσία

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται η Πινδάρου, καθώς η εσωκομματική διαδικασία για την επιλογή του υποψηφίου του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές, εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE