Αρχή Αδειών: Σε καθορισμένους χώρους τα ταξί στα αεροδρόμια

Αρχή Αδειών: Σε καθορισμένους χώρους τα ταξί στα αεροδρόμια

Από τις 26 Αυγούστου τα ταξί θα πρέπει να σταθμεύουν μόνο στον καθορισμένο χώρο στάθμευσης για ταξί στα αεροδρόμια αναφέρει σε ανακοίνωσή της την Τετάρτη η Αρχή Αδειών σε συνέχεια των έκτακτων μέτρων ασφαλείας και των ανακοινώσεων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφορικά με τις νέες διευθετήσεις στο Αεροδρόμιο Πάφου.

Όπως αναφέρεται, οι χώροι στάθμευσης μπροστά από το τερματικό θα χρησιμοποιούνται μόνο για επιβίβαση ή/και αποβίβαση επιβατών και η στάθμευση δεν θα υπερβαίνει το ένα λεπτό.

Υπενθυμίζεται, ακόμη, ότι σε περίπτωση παράβασης των όρων και προϋποθέσεων για χρήση των αστικών περιοχών των Αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου από οδηγούς και/ή κατόχους άδειας οδικής χρήσης αστικών, αγροτικών και υπεραστικών ταξί, η Αρχή Αδειών αποφάσισε την άμεση αναστολή για περίοδο επτά ημερών του δικαιώματος εισόδου στους Αερολιμένες σε όσους παραβαίνουν.

Επισημαίνεται ότι σε περιπτώσεις όπου επαναλαμβάνονται παραβάσεις, ο χρόνος αναστολής του δικαιώματος εισόδου θα αυξάνεται κατά επτά ημέρες, με ανώτατο όριο τις τριάντα ημέρες, όπου και θα αναστέλλεται οριστικά το δικαίωμα εισόδου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE