Απίστευτο περιστατικό στη Λευκάδα: Τουρίστας ξέμεινε σε παραλία και έτρεχε φωνάζοντας για να γυρίσει το καραβάκι

Απίστευτο περιστατικό στη Λευκάδα: Τουρίστας ξέμεινε σε παραλία και έτρεχε φωνάζοντας για να γυρίσει το καραβάκι

Ένα αστείο περιστατικό συνέβη σε παραλία της Λευκάδας με πρωταγωνιστή έναν τουρίστα που ξέμεινε εκεί, καθώς έχασε το καραβάκι.

Όπως επεσήμανε το πρωί της Παρασκευής 30/8 σε σχετικό του ρεπορτάζ το MEGA, το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και δείχνει τον άτυχο άνδρα να τρέχει στην ακρογιαλιά, προσπαθώντας να κάνει σινιάλο στο καράβι για να επιστρέψει, με τη λεζάντα να γράφει: «Είναι και αυτές οι ατυχίες», έχει γίνει viral.

Τελικά, ο τουρίστας δεν έγινε ναυαγός, καθώς το καράβι γύρισε πίσω και τον παρέλαβε.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE