Τρομακτικό βίντεο: Γυναίκα πόζαρε για φωτογραφία δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές στη Γεωργία και τη χτύπησε το τρένο

Τρομακτικό βίντεο: Γυναίκα πόζαρε για φωτογραφία δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές στη Γεωργία και τη χτύπησε το τρένο

Τυχερή μέσα στην απρονοησία της να ποζάρει για φωτογραφία δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές αποδείχθηκε μια γυναίκα στη Γεωργία η οποία χτυπήθηκε από διερχόμενο τρένο.

Στο βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί το περιστατικό φαίνεται η Νίνι Λομίντζε η οποία φοράει ένα κόκκινο φόρεμα να βρίσκεται επικίνδυνα κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Όπως ακούγεται, μάλιστα, αν και ο μηχανοδηγός του τρένου κόρναρε, η γυναίκα δεν έκανε ένα βήμα πίσω με αποτέλεσμα το τρένο να τη χτυπήσει.

 

 

Σε ανάρτησή της μετά το ατύχημα η γυναίκα από τη Γεωργία αφού έγραψε ότι είναι καλά στην υγεία της στη συνέχεια παραδέχθηκε την ευθύνη της.

«Ήταν ένα ατύχημα. Δεν γνώριζα ότι η γραμμή ήταν εν λειτουργία και ότι εκεί περνούσαν τρένα. Δεν ήξερα ότι περνούσε από εκεί το τρένο. Όταν άκουσα την κόρνα και κοίταξα δεν είδα ποτέ το τρένο. Ξαφνικά αντιλήφθηκα ότι θα με χτυπήσει. Δεν φταίει ο οδηγός ή κάποιος άλλος» έγραψε στην ανάρτησή της.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE