Με κατάληψη ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά σε δημοτικό σχολείο στην Κρήτη

Με κατάληψη ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά σε δημοτικό σχολείο στην Κρήτη

Με κατάληψη ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο Δημοτικό Σχολείο Κολυμβαρίου στην Κρήτη, καθώς οι γονείς αντιδρούν στις συγχωνεύσεις τμημάτων.

Από νωρίς σήμερα το πρωί, γονείς και μαθητές έλαβαν μέρος στην κινητοποίηση που αποφάσισε ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου, με αποτέλεσμα ο αγιασμός να μην πραγματοποιηθεί.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημήτρης Ανθούσης, που στηρίζει τους γονείς και τους μαθητές «Τη νέα σχολική χρονιά, όπως όλα δείχνουν, τα παιδιά μας αντιμετωπίζονται ξανά ως αριθμοί, καθώς στο Δημοτικό Σχολείο Κολυμβαρίου συγχωνεύονται τμήματα και από 12θέσιο μετατρέπεται σε 10θέσιο, παρά το γεγονός ότι υπάρχει η κτιριακή υποδομή για 12 τμήματα και κυρίως υπάρχουν σχετικές γνωματεύσεις από το ΚΕΔΑΣΥ».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE