Με κατάληψη ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά σε δημοτικό σχολείο στην Κρήτη

Με κατάληψη ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά σε δημοτικό σχολείο στην Κρήτη

Με κατάληψη ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο Δημοτικό Σχολείο Κολυμβαρίου στην Κρήτη, καθώς οι γονείς αντιδρούν στις συγχωνεύσεις τμημάτων.

Από νωρίς σήμερα το πρωί, γονείς και μαθητές έλαβαν μέρος στην κινητοποίηση που αποφάσισε ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου, με αποτέλεσμα ο αγιασμός να μην πραγματοποιηθεί.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημήτρης Ανθούσης, που στηρίζει τους γονείς και τους μαθητές «Τη νέα σχολική χρονιά, όπως όλα δείχνουν, τα παιδιά μας αντιμετωπίζονται ξανά ως αριθμοί, καθώς στο Δημοτικό Σχολείο Κολυμβαρίου συγχωνεύονται τμήματα και από 12θέσιο μετατρέπεται σε 10θέσιο, παρά το γεγονός ότι υπάρχει η κτιριακή υποδομή για 12 τμήματα και κυρίως υπάρχουν σχετικές γνωματεύσεις από το ΚΕΔΑΣΥ».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE