Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου σε συνεργασία με τον επόπτη ασφαλείας και άλλα περίπολα κατά τη διάρκεια των διάφορων ελέγχων που διενέργησαν εντόπισαν και συνέλαβαν δύο πρόσωπα να έχουν στην κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες.

Συγκεκριμένα, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, η πρώτη περίπτωση αφορά 29χρονο, ο οποίος φέρεται να είχε στην κατοχή του μικρή ποσότητα ναρκωτικής ουσίας ομοιάζουσα με μεθαμφεταμίνη, καθώς και μικρή ποσότητα κάνναβης.

Εξάλλου, σε δεύτερη περίπτωση που αφορά 27χρονο, ο οποίος διακινείτο πεζός, φέρεται να είχε στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες.

Τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν στην ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και τελούν υπό κράτηση και ανακρίνονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE