Πυροβολισμοί στην Ομόνοια - Ένας τραυματίας

Πυροβολισμοί στην Ομόνοια - Ένας τραυματίας

Πυροβολισμοί έπεσαν το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Ομόνοιας, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το επεισόδιο φέρεται να σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κρήτης και Ακομινάτου.

Από τη συμπλοκή υπάρχει ένας τραυματίας από την Αλβανία που νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Αρχικά, υπήρχαν μεν αναφορές, ωστόσο ο τραυματίας δεν είχε εντοπιστεί και τον αναζητούσαν.

Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο, έχουν εντοπίσει επτά κάλυκες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE