Ακυρώθηκαν έξι συνολικά πτήσεις σήμερα από αεροδρόμιο Λάρνακας προς Τελ Αβίβ

Ακυρώθηκαν έξι συνολικά πτήσεις σήμερα από αεροδρόμιο Λάρνακας προς Τελ Αβίβ

Έξι συνολικά πτήσεις από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς το Τελ Αβίβ, ακυρώθηκαν σήμερα λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Hermes Airport αναφέρουν ότι «συνολικά έξι πτήσεις που θα αναχωρούσαν σήμερα από το αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό το αεροδρόμιο του Τέλ Αβίβ ακυρώθηκαν» λόγω της κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη Μέση Ανατολή.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ τρεις αεροπορικές εταιρείες, η Cyprus Airways, η WIZZ και η TUS Airways, ανέστειλαν για σήμερα και αύριο, το πτητικό τους πρόγραμμα για το Τελ Αβίβ.

Οι τρείς αεροπορικές εταιρείες, αναμένεται να επαναξιολογήσουν αύριο την κατάσταση που θα επικρατεί και αναλόγως θα επεκτείνουν χρονικά την αναστολή των πτήσεων τους ή θα επαναρχίσουν το πτητικό τους πρόγραμμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE