ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λευκωσία: Διαβάστε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 19/10!

Λευκωσία: Διαβάστε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 19/10!

Κατασκευή υπερυψωμένης συμβολής στη διασταύρωση Ελαιώνων και Κιλκίς στον Στρόβολο

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 19/10/2015 μέχρι την Πέμπτη 22/10/2015, θα εκτελούνται εργασίες για την κατασκευή υπερυψωμένης συμβολής στη διασταύρωση των οδών Ελαιώνων και Κιλκίς στον Στρόβολο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών και καθ’ όλη την περίοδο θα ισχύουν οι πιο κάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

· Τη Δευτέρα 19/10/2015, η οδός Κιλκίς θα κλείσει για την τροχαία κίνηση στις 8:30 π.μ., ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ελαιώνων (δύο κατευθύνσεις) θα είναι απρόσκοπτη.

· Από την Τρίτη 20/10/2015 μέχρι την Πέμπτη 22/10/2015, η οδός Κιλκίς θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία κίνηση. Η οδός Ελαιώνων με κατεύθυνση από τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού προς Λευκωσία θα κλείσει για την κυκλοφορία στις 8:30 π.μ. και θα παραμείνει κλειστή για την κυκλοφορία.

· Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση προς Λευκωσία θα μπορεί να διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Στροβόλου και της οδού Ευζώνων.

· Η τροχαία κίνηση στην οδό Ελαιώνων με κατεύθυνση από Λευκωσία προς τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού (κατάστημα JUMBO ) θα είναι απρόσκοπτη.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top