Εμπειρογνώμονας εξηγεί: «Τα βίντεο της Μονής Αββακούμ που έχουν διαρρεύσει δεν είναι τίποτα μπροστά στα υπόλοιπα»

Εμπειρογνώμονας εξηγεί: «Τα βίντεο της Μονής Αββακούμ που έχουν διαρρεύσει δεν είναι τίποτα μπροστά στα υπόλοιπα»

Στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Σίγμα μίλησε ο Εμπειρογνώμονας, Κώστας Κερλένγκου, με αφορμή την επιβεβαίωση από τον κ. Σφακιανάκη ότι όλο το οπτικοακουστικό υλικό ήταν 100% γνήσιο

Συγκεκριμένα ανέφερε πως, «δυστυχώς για τους μοναχούς πλέον δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας το αποτέλεσμα και θεωρώ ότι το θέμα έχει λήξει και έχει επιβεβαιωθεί πανηγυρικά το αποτέλεσμα».

Αυτό που θα πρέπει να προβληματίζει, σύμφωνα με τον κ. Κερλένγκου, είναι ότι «μέχρι και σήμερα οι μοναχοί προσπαθούν με διάφορους τρόπους να αμφισβητήσουν ή να αλλοιώσουν την εικόνα της εκκλησίας ή του Μητροπολίτη με διάφορα υποθετικά σενάρια».

Παράλληλα για τα βίντεο που τέθηκαν ενώπιον του Συνοδικού Δικαστηρίου, ο κ. Κερλένγκου ανέφερε ότι «τα βίντεο που έχουν διαρρεύσει δεν είναι τίποτα μπροστά στα υπόλοιπα».

Ερωτηθείς για το βίντεο το οποίο προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ανέφερε ότι αν ο κόσμος είχε τις αρχικές του αμφιβολίες, πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ούτε το συγκεκριμένο βίντεο είναι πλαστό και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα βίντεο είτε ανήθικου περιεχομένου, είτε οικονομικού θέματος τα οποία είναι πολύ σοβαρά και είναι βίντεο με συνωμοσίες κατά του Μητροπολίτη για τον ποιο τρόπο θα τον ξεγελάσουν σε περίπτωση ελέγχου»

Τέλος ανέφερε ότι, «εταιρείες εξακολουθούν να στέλνουν τιμολόγια και αποδείξεις οι οποίες έχουν ξεγελαστεί από τους μοναχούς για εργασίες τις οποίες τους έχουν προσφέρει και είναι ακόμη απλήρωτοι», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE