Έγκλημα στην Αθήνα: Νεκρός από μαχαιριές 28χρονος – Παραδόθηκαν δύο αδέρφια

Έγκλημα στην Αθήνα: Νεκρός από μαχαιριές 28χρονος – Παραδόθηκαν δύο αδέρφια

Σε συναγερμό τέθηκε η ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Δευτέρας μετά τον εντοπισμό εν μέση οδώ ενός άνδρα στην Αθήνα ο οποίος ήταν αιμόφυρτος και έφερε τραύμα στον λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο.

Ειδικότερα, όλα συνέβησαν περίπου στις 22.50 όταν στελέχη της Τροχαίας που κινούνταν προς την Πατησίων είδαν τον άνδρα αιμόφυρτο στο έδαφος. Ο τραυματίας, 28 ετών από την Αλβανία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Ακολούθησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο μετά από μία ώρα εμφανίστηκαν δύο αδέρφια στο ΑΤ Κυψέλης, 17 και 19 ετών, και παραδόθηκαν με τον 17χρονο να λέει πως αυτός είναι ο δράστης του εγκλήματος. Όπως υποστήριξαν τα δύο αδέρφια ο 28χρονος τους κακοποιούσε, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφοριες το θυμα ηταν ξάδερφος των δυο αδερφών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν».

BEST OF TOTHEMAONLINE