ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι σερβιτόρες σε μπυραρία της Λευκωσίας δεν σέρβιραν μόνο ποτά...!

Οι σερβιτόρες σε μπυραρία της Λευκωσίας δεν σέρβιραν μόνο ποτά...!

Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε 40χρονος ιδιοκτήτης μπυραρίας από την Λευκωσία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας «Φιλελεύθερος» (14/10), τα αδικήματα διαπράχτηκαν τον περασμένο Γενάρη όταν δυο αστυνομικοί πήγαν στην συγκεκριμένη μπυραρία, όπου ζήτησαν να «ψωνίσουν» δυο γυναίκες που εργάζονταν εκεί.

Οι δυο Αστυνομικοί έδωσαν από 130 ευρώ ο κάθε ένας στον ιδιοκτήτη της μπυραρίας με σημαδεμένα χαρτονομίσματα και ακολούθως μετέφεραν τις κοπέλες σε ξενοδοχείο, όπου και έκαναν έρωτα.

Στην επιστροφή των δυο γυναικών στη μπυραρία, ο ιδιοκτήτης έδωσε στην κάθε μια από 50 ευρώ για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν.

Η υπόθεση οδηγήθηκε στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας με τις κοπέλες από τη Μολδαβία να αρνούνται να καταθέσουν, ενώ ο ιδιόκτητης παραδέχτηκε την ενοχή του.

Το δικαστήριο επέβαλε 18 μήνες φυλάκιση στον 40χρονο για μαστροπεία και εκμετάλλευση πόρνης. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top